Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet

  • 1
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet

AA


Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) "Dünya Gastronomi Şehri" unvanına aday adayı olan Şanlıurfa'nın 13 bin 500 yıllık köklü mutfağına ait yöresel yemeklerin hazırlanışı, Harran Üniversitesi (HRÜ) Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı'nda okuyan genç aşçı adaylarına titizlikle öğretiliyor.

  • 2
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
  • 3
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
  • 4
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
  • 5
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
  • 6
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
  • 7
  • 9
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet
Yöresel tatlar üniversiteli aşçılara emanet