Baklavacıların 'tatlı' telaşı

  • 1
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı

Gaziantepli baklavacılar, Kurban Bayramı öncesi Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yoğun talebi karşılayabilmek için yoğun şekilde mesai harcıyor.

  • 2
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı

Gaziantep mutfağının olmazsa olmazı baklava, özel günlerde en çok tüketilen tatlıların başında geliyor

  • 3
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı

Kurban Bayramına iki gün kala siparişleri yetiştirmeye çalışan baklavacılar, yoğun mesai yaparak üretimlerini sürdürüyor.

  • 4
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı

Hamuru merdaneyle adeta kağıt haline getiren ustalar, tereyağı kullandıkları baklavayı fıstıkla süslüyor

  • 5
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı

Tepsilere dizilen baklava fırına atılıp pişirilerek tüketiciye sunuluyor

  • 6
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
  • 7
  • 24
Baklavacıların 'tatlı' telaşı
Baklavacıların 'tatlı' telaşı