Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eski günlerin hatrına

Bu Tarz Benim'in final programı öyle sakilliklerle doluydu ki, birincinin başarısı güme gitti. Şampiyon, 'canlı gibi görünüp canlı olmayan program' tartışmalarının kurbanı oldu.
Bu Tarz Benim'in ilk sezonunda Aycan-Nurcan Şencan kardeşler birinciliğe ulaşıp 100 bin liralık ödülün sahibi oldular. Aslında bu sonuca hiç şaşırmadım. Çünkü yarışmanın başından beri Şencan kardeşler benim favorimdi. Çünkü yarışmayı en fazla ciddiye alan onlardı. Her güne final havasında hazırlandılar. Kendilerine avantaj sağlamak için polemiklerin ortasına balıklama atlamadılar. Mantıkları ve vicdanları her zaman reytinglerinin önünde yürüdü. Ayrıca, seçimleri de gerçekten son derece zevkliydi. Ta ki final gecesine kadar... Ne yalan söyleyeyim, soluklarının finalde tükenmesini hiç beklemiyordum. Onları kendi tarzlarını terk etmiş halde, sıradan nişan tuvaletleri içinde görünce hayal kırıklığına uğradım. Neyse ki imdatlarına jürinin ve halkın 'eski günler hatrına' verdiği puanlar yetişti de ipi göğüsleyebildiler.
Bu arada yarışmanın konsepti ile isminin çeliştiğini düşünüyorum. 'Bu Tarz Benim' ise eğer, kimse onu tartışamaz, puanlayamaz; öyle değil mi? Ama bunun üzerinden programlar yapılıyor.
Eee, hani zevkler ve renkler tartışılamazdı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA