Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir hayat dersi

Olumsuz eleştirilerin yanında övgüler de var tabii... Tıpkı okurumuz Aysel Acar'ın Aramızda Kalsın dizisiyle ilgili görüşleri gibi:
"Sayın Aytuğ, kolay gelsin, iyi günler dilerim. Dün akşam Aramızda Kalsın'ı izledim ve bu diziye neden büyük bir sevgiyle sarıldığımı çok daha iyi anladım. Dizide Bahattin Usta, evi sattığını itiraf ediyor ve Hüsne'den özür diliyor. Hüsne'nin eşine söyledikleri ise günümüzde maddiyatın insanları kör ettiği noktada ders alınacak nitelikte. Diyor ki, 'Elbet sıkıldın darlandın, böyle bir şey oldu. Yine de düzenimizi bozmamak için çabaladın. Sen yıllardır bizi burada cennet gibi bir evde yaşattın. Şimdi niye böyle oldu diye şikayet etmeye hakkımız yok...'
Günümüzde marka bağımlılığı ve zenginliğin insanın gözünün içine içine sokulduğu, yüksek model cep telefonu, markalı ayakkabılar için çocukların ailelerine etmediği laflar bırakmadığı dizilerin arasında gerçekten Aramızda Kalsın aile bağları ve samimiyeti ile öyle sıcak ki... İyi ki var bu dizi..."
NOT: Okurumuza kötü haber... Aramızda Kalsın 22 Ocak'ta final yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA