Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağaoğlu kimi bekletiyor?

Ali Ağaoğlu'na da helal olsun, onun reklam kampanyasını yürüten Sinan Çetin'e de... Ne yapsalar, bizimki gibi televizyon yorum köşelerine, magazin sütunlarına konu oluyorlar. Zira artık reklamcılıkta, kampanyanın ekonomik getirisi kadar, reklamın konvansiyonel ve sosyal medyadaki yansımaları da önemli.
Son reklamda Ali Ağaoğlu'nu kendi cumhuriyetini ilan etmiş ve halka 'icraatın içinden' tarzı programla seslenen bir lider olarak izliyoruz. Bir tarafında Türk bayrağı, bir tarafında şirket flaması...
Ağaoğlu, devletin 'konut kredilerine yüzde 25 devlet desteği' kampanyasının üzerine çıkıyor. 'Evinizin yüzde 35 kredi faizi peşin peşin benden' diyor... Tam o sırada masadaki kırmızı telefon çalıyor. Malum, kırmızı telefon, dünyaya yön veren başkanların birbiriyle iletişimini sağlayan özel hattır. Ağaoğlu'nun anlattığı şey o kadar önemli ki, telefonu açıp konuşmadan masanın üzerine bırakıyor. Artık Obama mı, Putin mi, bekleyen her kimse, bizim inşaat cumhuriyetinin cumhurbaşkanının konuşmasının bitmesini bekleyecek yani!
Ben 'halkı önemsemek' diye işte bunu derim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA