Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çocuklarımızın hakkıdır

Uluslararası çocuk kanalı Nickelodeon Kids'in geleneksel ödül töreni her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetelerin manşetlerinde, haber bültenlerinin ilk sıralarında yer aldı. Özelikle, yumurtalıklarını aldırmasıyla gündem yaratan Angelina Jolie'nin ödül töreni sırasında çocuklarıyla yaşadığı büyük sevinç, hemen her haber bülteninde yayınlandı. Hele ünlülerin sahnede geleneksel olarak yeşil boya yağmuruna tutuldukları anda çocukların yüzlerine yayılan o şaşkınlık ve sevinç, görülmeye değerdi.

NİYE BİZDE YOK?
O birbirinden eğlenceli görüntüleri izleyince, "Bunca başarılı çocuk kanalımız var ama ünlüleri dahil edeceğimiz, canlı yayınlayacağımız, herkesin konuşacağı böyle görkemli bir ödül organizasyonumuz niye yok?" diye sormadan edemedim kendime.
Bu konuda daha önceki yılları kapsayan bazı girişimler vardı ama ne yazık ki, katılımın zayıflığı ve tanıtımın yetersizliği nedeniyle bir türlü 'Nickelodeon etkisi' yaratamıyordu.
Oysa çocukların saf kalplerinden süzülen ödülleri almak için en ünlü sanatçıların bile koşa koşa o törene geleceklerinden, ortamın büyüsü ile çocuklaşıp en renkli şovlara girişeceklerinden adım gibi eminim. Artık girişimcisi Minika mı olur, TRT Çocuk mu, yoksa bir başkası bilmem. Ama dünyada adlarına bayram hediye edilen tek çocuk milletinin böyle bir ödül organizasyonunu çoktan hak ettiğine inanıyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA