Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sevilay'ı beklerken

Dikkatli televizyon izleyicileri onu ta 1998'den, Kara Melek dizisinden hatırlıyor.
Aslında pek çok başarılı dizide önemli roller üstlenmesine rağmen benim dikkatimi Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki 'Margareth' rolüyle çekmişti. Dış güçlerin Türkiye'de faaliyet gösteren soğukkanlı, cazibeli ve gizemli ajanını müthiş bir başarıyla canlandırmıştı.
Funda İlhan'ı şimdilerde Güneşin Kızları dizisinde büyük bir keyifle izliyorum. Hazır yeri gelmişken söyleyeyim: Bu dizinin oyuncu kadrosunu kim ya da kimler seçtiyse alınlarından öpüyorum. Hepsi ayrı ayrı oyunculuk resitali veriyor. En küçük rolü bile kocaman yapıp zihinlerimize adeta kazıyorlar.
Funda İlhan da sırlarla dolu karakter Haluk'un eski karısı 'Sevilay'a hayat veriyor. Canlandırdığı karakter çok karmaşık. Hem eski kocasını yeni karısından kıskanan entrikacı kadını, hem de babasından eziyet gören oğlu Ali'yi korumaya çalışan anaç kadını aynı inandırıcılıkla oynamak kolay iş değil. Yitirdiği kocası ile kaybetmek üzere olduğu oğlu arasında sıkışıp kalan bu 'gri' karakterin sahnelerini iple çekiyorum.
Funda İlhan, 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. İşin içine 'eğitim' girince her şey nasıl da lezzetleniyor değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA