Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yönetemeyenler

Dört yönetim hatası, dördü de Fenerbahçe ile ilgili... Başkan Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında gazetecilere yönelik ağır ithamlarına orada bulunan meslektaşlarımın tepki göstermeyip sadece başlarını sallamalarını yadırgadım.
Onlara hitaben 'Yalan yazıyorsunuz', 'Biraz medeni olun' gibi kavgada söylenmeyecek ifadeler kullanan Başkan Yıldırım'a aralarından biri bile çıkıp 'Siz ne diyorsunuz Aziz Bey?' diyemedi.
Yıldırım ise yıllardır ayağına dolanan basınla ilişkiler zincirine yeni ama paslı bir halka daha ekledi.
Teknik Direktör Pereira, Fenerbahçe'nin yıldızı Robin Van Persie ile arasındaki krizi bir türlü aşamadı.
Van Persie hemen her maçta Pereira'nın karizmasını çizmeye devam ediyor.
Portekizli hoca ise 'Dünya yıldızı, İngiltere Premier League'in gol kralını transfer edip kulübede oturtan teknik direktör' olarak tarihe geçti.
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Halis Özkahya, gösterdiği başarısız yönetimiyle derbinin sonucunu belirleyen adam oldu.
Ve... Lig TV, son yılların en başarısız derbi yayınını yaptı. Yönetmen öyle kötü resim tercihleri kullandı ki, maçın kritik anları yerine hiç gereği yokken futbolcuların ve hakemin portrelerini izlemek zorunda kaldık.
Ufka doğru bakan futbolcu portrelerini gördükçe, maçı Lig TV'de görevli yönetmen değil de, Nuri Bilge Ceylan çekiyor sandık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA