Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaşa Bülbül Ağa!

Sinemaya sırtını dönmüş televizyon izleyicileri ne yazık ki onu Kösem Sultan'ın harem ağası 'Bülbül' olarak tanıyor. Oysa bana göre bugün ülkenin en iyi üç aktöründen biri, belki de birincisi... Onu yıllar önce yine bir festival sayesinde tanımıştım. İstanbul Film Festivali'nde gösterilen Uzak İhtimal filmindeki 'Müezzin Musa' karakteri beni büyülemişti.
Uzun bir övgü yazısı döşenmiş, ardından da film ekibini programımda konuk etmiştim. Sonra sinemada büyüdükçe büyüdü. En son Beş Kardeş dizisinde romantik 'Nazım' karakterini canlandırdı. Şimdilerde Kösem Sultan'daki 'Haremağası Bülbül' karakterini oynuyor.
Antalya'da Sarmaşık filmini izler izlemez, "Nadir Sarıbacak en iyi aktör ödülünü alır" dedim çevremdekilere.
Ödül töreni öncesi otelde yanına gidip "En iyi aktör ödülü için şimdiden kutlarım" dediğimde şaşırdı. "Belki alamam abi ama çok teşekkür ederim" dedi. "Yok, alırsın. Tabii, jürinin gözlerine katarakt inmemişse..." dedim.
Nadir, filmde öyle bir 'serseri ruha' bürünmüş ki, gözlerime inanamadım.
Aslında niye şaşırıyorum ki?
En iyi oyuncu, 'olduğu gibi' değil, 'olmadığı gibi' görünen değil midir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA