Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Her replik bir nefes

Her cumartesi okur mektuplarını paylaşmamın önemli nedenlerinden biri de izleyicinin artık gözünün açıldığını belgelemek... Bu yolla; yapımcısından yönetmenine, kanal yöneticisinden senaristine, sunucusuna kadar sektörün tüm aktörlerini daha özenli ve dikkatli çalışmaya davet ediyorum.
Okurumuz Merve Kocadüz ise tek bir hatalı repliğin bile izleyici nezdinde ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu örnekleyerek anlatmış:
"İzleyici gözünün, artık çok keskin olduğunu biliyoruz. Ben de bunu kullanarak, Paramparça dizisinde geçen bir repliği paylaşmak istedim. Gülseren karakteri, bir kadınla hüznünü paylaşır. Laf arasında da kızlarının hayatlarında olan değişikliğe gelir konu. Cansu'nun ondan yaşça büyük olan erkek arkadaşı gibi... Anne bu durumda karmaşıktır. Heyecanlı ve hevesli görünmemektedir ama konuya farklı bir açıdan dahil olan yanındaki kadın, Hazal'ı, onun görüştüğü birisinin olup olmadığını sorar. 'Hayır' cevabını alınca ilginç bir tepki verir: 'Olur olur, merak etme.'
Bahsedilen kızlar zaten liseye gidiyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Merak edilen durum nedir, konu ne ara oraya bağlandı anlamadım. Replikler, senaristlerin bir nefes aralığını es geçmesi gibi önemli, bunu unutmasınlar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA