Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bahar ve Nihal

İnsanları dış görünüşleri, konuşma biçimleri ile değerlendirenlerden değilim. İnsanın doğasından kaynaklı kusurları da olabildiğince görmezden gelirim.
Ama ekranda iki genç kız var ki, acayip sinirlerimi bozuyor.
Biri; İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar, diğeri Survivor 2016'da yarışan Nihal...
Tam ikisini ayrı ayrı değerlendiren bir yazı kaleme alacaktım ki, kızların kardeş olduğunu öğrendim.
Böyle olunca da, büründükleri itici görüntünün, tamamen yetişme tarzlarından kaynaklandığına kanaat getirdim.
Kimsenin anasını- babasını suçlamak, üzmek niyetinde değilim ama genç kızlar arasında giderek yayılan bu 'konuşma ve tavır erozyonuna' dikkat çekebilmek adına başka çarem de kalmadı.
Ağzını yaya yaya konuşmak, dudaklarını ördek gibi öne çıkarmak, konuşurken sürekli saçlarını önden arkaya arkadan öne atmak, her söze 'Yaaaneee' diye başlamak, cümlelerin sonunu 'Deeermişiiiim' diye bağlamak, karşısındaki konuşurken sürekli tavana tavana bakmak, 'e'leri sürekli 'a' gibi telaffuz etmek (Bkz: Reklamdaki Zehra Çilingiroğlu'nun 'Anna' demesi), eleştiriyi sadece 'laf sokmaktan' ibaret saymak, hayatı takipçi ve takip edilen kişilerle sınırlamak bu 'yeni türün' belli başlı özellikleri.
İyi de benim güzel kızlarım; bugüne kadar ananız, babanız, arkadaşınız, dostunuz size 'Niye böyle konuşuyorsun kızım?' demedi mi?
Sizin türünüze 'tiki' denildiğinden, sürekli alaya alındığınızdan haberiniz yok mu?
Beyazıt Öztürk yıllarca 'Motor Su' ve 'Concon' adındaki karikatürize karakterlerle ekranda milyonları güldürmedi mi? Yapmayın ne olur. Hem size, hem bize yazık!
Yok eğer bir 'proje' iseniz, tıpkı Cicişler gibi tuhaf ve kışkırtıcı bir televizyon fenomeni olarak doğup şöhrete ulaşmaksa amacınız; başarılı oldunuz bile. Baksanıza, köşemde ne kadar yer işgal ettiniz. Tamam, 'döncaam' ben size!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA