Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kösem niye tutmadı?

Yılın en iddialı dizisi olmasına rağmen büyük hayal kırıklığı yaratan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin reyting eşiğini atlayamama nedenlerini uzun uzun anlatmıştım. Nurhayat Demir adlı okurumuz ise sorunun özensizlikten kaynaklandığı görüşünde:
"Sayın Yüksel Bey, size saygım her geçen gün artıyor. Bu televizyon sektöründe televizyon yazarı olmak dünyanın en zor işi olmalı. Ben, işin kolay tarafını yapıyorum. Dizi izlemeyip sizin gibi kaliteli televizyon yazarını takip ediyorum. Aslında değinmek istediğim konu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi. Hiçbir bölümünü izlemedim açıkçası. (Diziyle alakalı değil, ben uzun dizi süreleri nedeniyle kaliteli bulduğum dizileri de, çok izlemek istememe rağmen izleyemiyorum zaten.) En son bölümüne evde denk geldim. Ben bu kadar para harcanan bir dizinin (başlamadan önce öyle söylenmişti) bu kadar özensiz olmasını şaşkınlıkla karşıladım. Muhteşem Yüzyıl Kösem çok eleştirilse de büyük bir özen ve kaliteye sahipti. Koca koca sultanlar kapı arkalarında iş çeviriyorlar. Bu yüzden inandırıcılığını da fazlasıyla kaybediyor. Fragmanını her gördüğümde bu kadar para harcanmış, nasıl olmuş da tutmamış diye düşünmüştüm. Gördüklerimden sonra sorumun cevabını almış oldum. Allah size kolaylıklar versin. Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA