Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şota'nın başına gelenler

Şota Arveladze... Önce futbolcu, sonra teknik direktör olacağına komedyenliği seçseydi, belki bu kadar para kazanamayacaktı ama eminim çok daha büyük bir şöhrete ulaşırdı. Şota geçen hafta TV 8'in güldürü programı Buyur Bi'de Burdan Bak'a konuk oldu. Her zaman olduğu gibi girdiği stüdyonun ilgi odağı ve şakaların lokomotifi oldu. "Para önemli değil... Çok para önemli" diyen, 'Çok para kazanıp kazanmadığı' yolundaki soruyu "Yok fazla değil, ama eve böyle pııırttt diye para sayan o makinelerden aldım" diyen Şota'nın o güne denk gelen doğum günü ise tepesinden aşağı banknotlar boca edilerek kutlandı tabii.. Şota'nın programdaki bir itirafı ise herkesi şaşırttı.
Ünlü teknik adama "Bir de ikiziniz var.
Onunla ilgili başınızdan geçen ilginç bir olay var mı?" diye sorulunca, Şota herkesi şoke eden şu açıklamayı yaptı: "İkizim Arçil, Trabzon'da bir yerde yemek yemiş. Ben sandılar ve beni işten kovdular..."
Aman ki ne aman... Arçil ne yemiş, nerede yemiş ki ikizi Şota işinden olmuş?
Haydi spor muhabirleri, iş başına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA