Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtar bizi Yılmaz Hoca!

Girdiği her ortamı neşelendiren, katıldığı her programı renklendiren ünlü teknik direktör Yılmaz Vural bu kez de Beyaz Show stüdyosunu neşeye boğdu.
Beyazıt Öztürk de Vural'ın hem şakacı kişiliğini, hem de oyunculuk yeteneğini değerlendirerek onu bir 'kız isteme' klibinde oynattı.
Vural'ın oyunculuk yeteneğinin dizi ve filmlerde mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini bu sütunlarda daha önce de yazmıştım. Hatta yıllar önce, henüz kimse tarafından tanınmazken, Gurbet Kuşları filminde rol aldığını, oyunculuk altyapısının güçlü olduğunu da hatırlatmıştım. Hocamız, beni yine mahcup etmedi. Klipte muhteşem bir oyunculuk performansı sergiledi.
Bilirsiniz, ligde düşme potasına giren ekipler, son çare olarak Yılmaz Vural'ı takımın başına getirirler. Hocamızın pek çok takımı ipten almışlığı vardır. Acaba diyorum, durumu kritik olan komedi dizileri de can simidi olarak kadrolarına Yılmaz Vural'ı mı dahil etse?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA