Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ah şu Arka Sokaklar!

Köşemize sürekli katkı sağlayan değerli meslektaşım Tansu Sarı, polisiye dizi 'Arka Sokaklar'ı 'dedektif titizliğinde' izleyip yorumlamaya devam ediyor:
"Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Selin' (Oya Okar) adlı polis, Sevgi (Naz Ar) adlı küçük kızı üvey babası 'Gürcan'ın (Hilmi Erdem) elinden kurtarıyor ve kaçan aracın plakasını merkezde bulunan 'Aylin'e (Özlem Çınar) anons geçiyor. Dizinin son anlarında da gazeteciliğe başlayan 'Zeliha' (Yüsra Geyik), aynı aracın plakasını merkeze yeniden anons geçiyor ve 'Rıza Baba'dan (Zafer Ergin) "Aferin; sen olmasaydın aracın plakasını bulamayacaktık" sözleriyle teşekkür alıyor. Acaba 'Rıza Baba'nın ekibinin birbirlerinden haberi mi yok, yoksa senaryo yazarları yazdıklarını okumuyorlar mı? Bir başka detay: 'Rıza Baba'nın ekibi minibüsteyken çok kısa bir süre sonra 'Mesut' (Şevket Çoruh) başka bir binek otoda beliriveriyor. Acaba 'Mesut' ve otomobil ışınlandılar mı? Ve diğer tuhaflıklar: 'Sema' (Melisa Doğu), zanlı olan eşi 'Sezgin'in (Emir Benderlioğlu) en yakın arkadaşı olan 'Kirpi Levent'e 'Bekir' diyor. Müfettiş 'Veysel Şahin' (Oktay Gürsoy), arabada 'Rıza Baba'nın ekibi hakkında bilgilere bakarken otomobil çok kısa sürede aynı marketin önünden geçiyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA