Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim tarihimize ABD sahip olsaydı...

Dünya çapında bir 15 Temmuz sinema filmi yapılması için çağrımız yankı bulmaya devam ediyor. Okurumuz Bünyamin Osmanoğlu da bu konuda görüş belirtmiş:
"Yüksel Abi merhabalar, köşenizin en büyük müdavimlerinden biriyim. Pazartesi günleri bile sizi arıyorum okumak için. Köşenizde bunu defalarca dile getirdiniz, en son ise '15 Temmuz filmi yapılmalı' dediniz. Bu konuda size katılıyorum. Bir film değil birçok film yapılmalı ama yapılacak filmler de kaliteli ve iyi olmalı. Siz daha önce çok belirttiniz, ben de bunu çok dile getirdim. Muhteşem bir tarihimiz olmasına rağmen Çanakkale filmi yapamadık, İstanbul'un fethine sadece bir film yaptık. Çanakkale, İstanbul'un fethi, Dumlupınar, Malazgirt zaferleri ve niceleri için filmler bir türlü yapamadık. İleride yapılır mı bilmiyorum ama 'Diriliş' ekibi yapacak gibi duruyor. ABD'nin ya da diğer ülkelerin bir tarihi yok ama onlar yapıyor. Eğer bizim tarihimiz onlarda olsaydı, sinemacıları boş durmazdı diye düşünüyorum.
Haksız mıyım sizce? Sevgi ve saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA