Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhabirin hası

Yıllarca spor muhabirliği yaptığım için iyi bilirim. Futbolcular, ayağına top değmiş muhabirleri daha çok sever ve benimser. Ben de muhabirlik yıllarımda bir dönem kalecilik yapmış olmamın çok ekmeğini yemiştim.
Bir zamanlar basın tribününde birlikte maç yazdığım meslektaşım Sezgin Gelmez'i Facebook'ta elinde mikrofonla başında top sektirirken görünce anılarım depreşti.
Şu sıralar Beyaz TV'nin spor programlarına büyük katkı sağlayan, basın toplantılarında teknik direktörlere ve kulüp başkanlarına sorduğu ters köşe sorularla her daim manşet çıkartan sevgili Sezgin yüzünden Fenerbahçe maçlarına gitmeyi bırakmıştım. Çünkü basın tribününde yerlerimiz yan yanaydı.
Fener ne zaman gol atsa;
Sezgin bana sarılır, sarılmakla kalmaz, ceketimi/ paltomu çekiştirir, düğmelerimi kopartır, üstümü başımı paralardı. (Aşırı sevinçleriyle ünlü Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın Fenerbahçe şubesi gibi) Sezgin'in fotoğrafını görünce hemen mesaj gönderdim, 'Peki topu eline alıp mikrofonu başında sektirebiliyor musun usta?' diye. 'En kısa zamanda deneyeceğim' diye cevap yazdı. Beyaz Futbol'da Sezgin'in yeni şovunu merakla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA