Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapma Hıncal Ağabey!

Bu ülkede ve özellikle de İstanbul'da trafiğin düzene girmesi için gelmiş geçmiş bütün trafik müdürlerinden daha fazla emek veren Hıncal Ağabey'in (Uluç) bu konuda yazdığı tüm yazıların altına imzamı attım. Ama geçenlerde Barbaros Bulvarı'nda yaşanan olayla ilgili yorumuna katılmadım.
Neydi olay? Bulvarın yayalara ayrılan bölümüne park eden araçlara boya ile 'park yapılmaz' işareti koymuşlar.
Hıncal Ağabey diyor ki;
"Ellerine sağlık..." Evet hatalı park, bizim ülkemizin en önemli trafik sorunlarından biri. Ama çözümü 'vandallık' olmamalı. O araca trafik ekipleri ceza yazar. Olmadı, çekiciyle götürür. Sahibi, 'yasaların karşılığı olan' cezayı öder, bu kadar!
O araç sahibinin otomobilini iki gün sanayi sitesine bağlı tutmak, kaporta boya masrafı olarak ona yüzlerce lira ödetmek neyin adaletidir?
Eğer halk, gördüğü her yasadışılığı 'kendi yöntemleriyle' çözmeye çalışırsa, bunun sonu kaos ve çatışmadır.
Düşünün, biri sizi hatalı solluyor. Siz arkadan yetişiyor, tamponunuzla onu dürterek yoldan çıkarıp şarampole uçuruyorsunuz.
Bu mu 'halk tepkisi' Hıncal Ağabey?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA