Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl ‘Türkiye partisi’ olunmaz?

En büyük sorunu 'parti değil, örgüt sözcülüğü' olan HDP'nin eş başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli, önceki akşam FOX'un 'Liderler Buluşuyor' programındaydılar.
Gördük ki, 'Türkiye partisi' olma konusunda önlerinde çok önemli bir 'vesayet' engeli var. PKK'ya 'terör örgütü' demeye dili varmayanların 'samimiyetine' de kimse inanmıyor zaten.
Ekranda izlediklerim, partinin 'sözde' liderleriydi. Ama gördüm ki, 'inisiyatif' asla onların ellerinde değil. İsmail Küçükkaya "İkinci tura Erdoğan ile birlikte hangi aday kalırsa desteklersiniz?" diye sorduğunda Pervin Buldan çareyi 'top çevirmekte' buldu, "O gün geldiğinde halkımıza, tabanımıza sorarız" dedi.
Belli ki bir adadan ya da dağlık bir yerlerden 'işaret almaya' ihtiyacı vardı. Zaten düşük izlenme oranları da bu samimiyetsizliğin tezahürüydü.
Bir kez daha anladım ki;
HDP, Kürt kardeşlerimi temsil etmekten çok uzak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA