Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Guzi, 5 yıl sonra tövbesini bozacak!

2008'de mimar Adnan Aksoy ile evlenene kadar podyumlarda fırtına gibi esen Güzide Duran; nikah defterini imzaladıktan sonra podyumlara veda etmişti. Adnan Bey ile mutlu evliliğinden Şubat 2009'da kızı Selin'i, Ekim 2012'de de oğlu Emir'i dünyaya getiren Güzide Duran Aksoy; verdiği röportajlarda kesin bir dille artık modellik yapmayacağını belirtmişti.

IFW'DE GÖREV
Hatta "Geçmişimde mesleğimi, çok değer vererek yaptım, para kazandım ama bu mesleği devam ettiren bir anne olmak istemiyorum" gibi sözler sarf etmişti! Ancak tövbesini bozduran ne oldu bilmiyorum ama Güzide Duran Aksoy, beş yıl aradan sonra podyumda arz-ı endam eylemeye hazırlanıyor… Güzide Duran Aksoy, beş yıllık podyum orucunu, Mart ayındaki İstanbul Fashion Week (IFW) kapsamında Özgür Masur'un defilesinde bozacak. Ülkemizin son yıllardaki en başarılı modacılarından biri olan Özgür Masur; podyum dünyasında bilinen adıyla Güzi'yi, hem yeni sezon koleksiyonunun yüzü olmaya, hem de podyuma çıkmaya ikna etmiş. Henüz dört ay önce doğum yapmasına rağmen kısa sürede eski formuna kavuşan 1981 doğumlu Güzi'nin; öyle her defileye çıkmasa da 183 santimetrelik boyu ve farklı fiziğiyle podyumlarda yine fırtına gibi eseceğine hiç şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA