Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü takvime görkemli tanıtım

Her yıl merakla beklenen Pirelli Takvimi, geçen cuma Milano'da açılan ve 19 Şubat 2015'e kadar sürecek 'The Call Collezione Pirelli' sergisinde görücüye çıktı. Ancak benim gibi şanslı yaklaşık 500 kişi; üç gün öncesinden, hem de bu yıl 'fetiş' temasıyla hazırlanan takvimin beş ayına hayat veren beş mankenin de canlı-kanlı hazır bulunduğu görkemli bir davette takvimi görme şansına nail oldu.
Milano'nun ünlü kültür merkezi Hangar Bicocca'da gerçekleşen ve sunuculuğunu 'Piyanist' filmiyle Oscar alan ünlü Hollywood yıldızı Adrien Brody'nin yaptığı davet gerçekten çok ihtişamlıydı.

TAKVİMİ İLK KEZ 500 DAVETLİ GÖRDÜ

Pirelli Grubu CEO'su Marco Tronchetti Provera'nın ev sahipliğini yaptığı geceye, İtalya'nın moda, sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimlerle beraber 25 ülkenin basın mensuplarından oluşan 500'e yakın davetli katıldı. Takvime poz veren modellerden Isabeli Fontana, Gigi Hadid, Sasha Luss, Karen Elson ve bu yılın en büyük sürprizlerinden 44 beden olan Candice Huffine de geceye katılan isimler arasındaydı. İtalyanlar'ın son yıllardaki en ünlü müzisyeni Mairo Biondi'nin sahneye çıktığı, lazer ve dans gösterileriyle renklenen gece after party ile sona erdi.

Takvime hayat veren beş mankenle sahneye çıkan Adrien Brody, "Keşke moda fotoğrafçısı olsaymışım" diyerek salondaki tüm erkeklerin hislerine tercüman oldu!

Geçen yıl bir katalog çekimi için İstanbul'a gelen Adrien Brody'ye İstanbul'dan geldiğimi söyleyince, Türkiye seyahatinde dost olduğu Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'a selam söyledi.

Türk Pirelli Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ar ve Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin'in de katıldığı gecede, daha önce Türkiye'de görev yapan Pirelli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alberto Pirelli de vardı.

TÜRKİYE'YE SADECE 700 TAKVİM VERİLECEK

2015 Pirelli Takvimi, dünyanın en başarılı moda fotoğrafçılarından biri olan Stephen Meisel'in geçen Mayıs ayında New York'taki stüdyosunda geçirdiği beş günlük yoğun fotoğraf çekimlerinde şekillenmiş. İlk kez 1964'te yayınlanan Pirelli Takvimi'nin 42'nci baskısına; Amerika'dan Candice Huffine ve Cameron Russell; Brezilya'dan ise Isabeli Fontana, Adriana Lima ve Raquel Zimmermann poz vermiş.
Ayrıca Porto Rikolu Joan Smalls, Rus Natalia Vodianova ve Sasha Luss ile Almanya'dan Anna Ewers da yeni takvimin yıldızları olmuş. Her yıl sınırlı sayıda basılan takvim bu yıl sadece 17 bin adet basılmış ve Türkiye'ye sadece 700 adet gönderilmiş.
Bu şanslılardan biri benim; bakalım diğer 699 kişi kim olacak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA