Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İki aylık aşktan evlilik kararı çıktı

Nikah fobisi olan Serdar Bilgili evleniyor!
Tüm Türkiye'nin GÜNAYDIN'ın haberi ile öğrendiği işadamı Serdar Bilgili ile haber spikeri Nazlı Çelik'in aşkı, yılın son günlerine damgasını vurmuştu. Kasım ortasından bu yana flört eden ve mutlulukları dillerden düşmeyen çiftle ilgili bir bomba haber de benden geliyor! Çiçeği burnunda aşıklar, evlilik kararı almış. Evet, yanlış okumadınız; Bilgili ile Çelik, henüz tarihini zikretmese de, yakın çevrelerine evlenmeye karar verdiklerini açıklamış.

SERDAR BİLGİLİ'YE MAHKEME ZORUYLA BABALIK TESTİ - TIKLAYIN

OĞLUNUN ANNESİYLE EVLENMEMİŞTİ

Bu arada Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'i çok sevmiş anlaşılan! Çünkü daha önce başından iki evlilik geçen Serdar Bey'in evlilik fobisi olduğu konuşuluyordu. Hatta kendisini 50 yaşında ikinci kez baba yapan Fransız model sevgilisi Amelie Latournald bile Serdar Bey'i nikah masasına oturtmayı başaramamıştı. İki yıl önce New York'ta doğum yapan sevgilisi ve oğlu Ali ile Bebek'te aynı evde yaşasa da, Latournald'a nikah kıymaya yanaşmayan Bilgili, Ekim ayında sevgilisini hayatından tamamen çıkarmıştı.
Ama atalarımız 'El elden üstündür' diye boşuna dememiş! Baksanıza, arayı çok açmadan flört etmeye başladığı Nazlı Hanım, iki ayda Bilgili'yi ikna etmeyi başardı. 52 yaşında üçüncü kez damat olmaya hazırlanan Serdar Bey ile ikinci kez gelin olacak Nazlı Çelik, umarım bir ömür mutlu olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA