Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Yunanistan'ın Tarkan'ı için Fani Yenge'miz aracı olmuş!

Hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish), bu yıl Türkiye'deki 15'inci yılını kutluyor.
Başkanlığını Carole Hakko'nun yaptığı ve şimdiye kadar tam bin 999 çocuğun dileğini gerçekleştiren dernek üyeleri; hem 15'inci yıl şerefine, hem de derneğe katkı sağlamak amacıyla 24 Mart'ta Swissotel'de bir gala gecesi düzenliyor. Gala gecesinin bombası ise, 'Yunanistan'ın Tarkan'ı diye tanıdığımız Antonis Remos...

600 KİŞİLİK ÇOK ÖZEL GALA
İstanbul' un elitlerinin hayranı olduğu, Serdar Bilgili'nin iki yıl önceki 50'nci doğum gününü Mikanos'taki konserinde kutladığı Antonis Remos'un gelişi, müthiş tabii.
Ünlü Yunan şarkıcının bir kuruş ücret talep etmeden İstanbul'a gelmesine aracılık eden kişinin ise, Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal olduğunu öğrendim. Yunanistan'daki Make-A-Wish'in iki yıl iyi niyet elçiliğini yapan Remos, yakın arkadaşı olan Fani Hanım'dan böylesi bir teklif gelince, hiç düşünmeden kabul etmiş.
600 kişinin katılacağı gala gecesinde, 2 bininci çocuğun dileğinin de açıklanacağını öğrendim. Başta çocuklar için en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Remos'un; sonra Aysal'ın ve emeği geçen herkesin ellerine, yüreğine sağlık.

Yaklaşık bir yıldır ağırlıklı olarak ülkesi Yunanistan'da yaşayan Fani Aysal'ın, artık daha çok İstanbul'da yaşama kararı aldığını duydum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA