Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boğaz'a karşı keme kebabı keyfi

Avrupa'nın trüf mantarı varsa, bizim de keme mantarımız var. Fransa, İspanya ve İtalya'da yetişen trüf gibi, keme mantarı da çok nadir yetişen bir mantar. Mart sonu ile Mayıs başı arasında, Gaziantep ve çevresinde yetişen kemenin, Antep mutfağında önemli bir yeri var. Keme kebabı ise çok ünlü. Keme kebabını yemek için Antep'e gitmenize gerek yok; Boğaz'ın gözde kebapçısı Rumelihisarı'ndaki Nezih, Gaziantep'ten gelen kemeyle yapılan keme kebabını Nisan boyunca servis edecekmiş, aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA