Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Londra'yı fethetti

Ece Şirin mücevherleri İngiltere'nin en ünlü markasının vitrininde
Bee Goddess'ın yaratıcısı Ece Şirin, dünya lüksünün kalbinin attığı yer olan İngiltere'de bir Türk mücevher markası olarak başarıdan başarıya koşuyor. 1.5 yıl önce Londra Harrods'ın mücevher salonuna kabul edilen ilk Türk tasarımcı olma başarısı gösteren Şirin; ilk yılında o salonda en çok satılan ilk beş mücevher markasından biri olmayı başarmıştı. Başarılarıyla İngiliz basınının da dikkatini çeken, gazete ve dergilerde boy boy haberleri yapılan Ece Şirin'in, büyük bir başarıya daha imza attığına gözlerimle şahit oldum. Bee Goddess, İngilizlerin en klasik markalarından Fenwick'te de satılmaya başlamış.

VİTRİNİ GÖRÜNCE GÖĞSÜM KABARDI
Ece Şirin ve nişanlısı Cemil Dinçmen ile geçen hafta Londra'da buluştum. Park Lane'deki otelimden beni almaya gelen çiftin heyecanını anlatamam! Büyük bir sürprizlerinin olduğunu söyleyen ikili, mutluluktan resmen yerinde duramıyordu. Heyecanlanmakta yerden göğe kadar haklılarmış meğer. Bond Street'teki Fenwick mağazasının vitrinini görünce, bir Türk olarak nasıl gururlandığımı anlatamam. İngiltere'nin en eski ve popüler markalarından biri olan Fenwick'in en büyük vitrini Bee Goddesss'a ayrılmıştı. Bu gurur hepimizin; bravo Ece Şirin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA