Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

1 milyon $'lık mücevher almış

Çok değil, bundan 15 yıl öncesine kadar Türkiye'nin haritada yerini bile gösteremeyen dünyaca ünlü yıldızlar, artık ülkemizi kapı komşusu yaptılar. Bu isimlere son olarak dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Scarlett Johansson da katıldı. Geçtiğimiz yıl gizlice evlendiği gazeteci Romain Dauriac ile İstanbul'a gelen Johansson'ın, ülkemize hatırı sayılır bir miktarda döviz bıraktığını öğrendim. Artık methini, kendisi gibi dünyaca ünlü hangi arkadaşından duydu bilmiyorum ama Scarlett Johansson, 'mücevherlerin efendisi' olarak dünyaya adını duyurmayı başaran Sevan Bıçakçı'ya gidip alışveriş yapmış. New York Times'ın, 'Ona mücevherci demek Michelangelo'ya yontucu demeye benzer' diye yazdığı Sevan Bıçakçı'nın tasarımlarını, kraliyet ailesi mensuplarının yanı sıra Gwyneth Paltrow ile Katie Holmes gibi birçok Hollywood yıldızı da takıyor.

TASARIMLARI GÖRÜNCE KENDİNDEN GEÇMİŞ
Dünyanın en iyi tasarımcılarına verilen Couture Design Award'ı defalarca kazanan Bıçakçı'nın Hollywood yıldızı bir müşterisi daha olmuş. Scarlett Johansson, pazar günü Sevan Bıçakçı'nın butiğine gitmiş ve tasarımları görünce adeta kendinden geçmiş. Bir yüzük almak için giden ünlü yıldız, Bıçakçı'nın özel tasarımlarından bir kolye, beş adet kalın bilezik ve üç tane de herkesin diline doladığı yüzüklerden alıp çıkmış. Bunların karşılığında kaç para ödemiş biliyor musunuz? Hemen söyleyeyim; yaklaşık 1 milyon dolar... Yanlış okumadınız; Scarlett Johansson, Sevan Bıçakçı'ya bir servet bırakıp gitmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA