Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Birlikte yaşamaya başlamışlar

Dünya çapında ödüllü pek çok projeye imza atan ünlü mimarlar Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, hayat ortaklığını bitirse de iş ortaklığına devam ediyor. Yaklaşık 20 yıl aynı yastığa baş koyan çift, Haziran'da tek celsede boşanmıştı.
Boşanmadan yaklaşık bir yıl önce evlerini ayıran çiftten aşk orucunu ilk bozan kişinin Murat Tabanlıoğlu olduğunu yazmıştım.
Murat Bey, Türk turizminin öncülerinden Vural Öger'in, kendisi gibi turizmci olan kızı Nina Öger ile flört etmeye başlamıştı.

EVLENECEKLERİ KONUŞULUYOR
Murat Bey'in, tüm dostlarıyla tanıştırdığı Nina Hanım ile ilişkisi meğer çok da yeni değilmiş! Aşıklar, geçtiğimiz Nisan ayından bu yana flört ediyormuş. Üstelik Tabanlıoğlu ile Öger'in, bir süredir Murat Bey'in Bebek'teki evinde birlikte yaşadıklarını da öğrendim.
Hatta ve hatta, 20 yıl süren evliliğini daha Haziran ayında sonlandıran Murat Bey'in arayı çok açmadan yine nikah masasına oturabileceği bile konuşuluyor.
Vallahi ben de söyleyenlerin yalancısıyım!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA