Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çadırdaki nişan sosyetenin dilinde

ERSU VE ÖZSÜER AİLELERİNİN ÇOCUKLARI NİŞANLANDI

Yıllardır aynı yastığa baş koyan Kaya- Aslı Ersu çifti, boşanmak için mahkemeleri arşınlarken, kızları Lara ise evlilik yolunda ilk adımı attı; hem de ne adım!

NİŞANIN MEKANI KIZ EVİNİN BAHÇESİNDEKİ ÇADIR!
İstanbul'un elitleri, Türkiye'nin en köklü ve en zengin ailelerinden biri olan, Maya Holding'in veliahdı Cem Özsüer ile Lara Ersu'nun nişan törenini dillerine dolamış durumda. Hafta sonu Rumelihisarı'ndaki kız evinin bahçesine kurulan çadırda gerçekleşen nişan töreninin dekorasyonunun, ikramının ve eğlencesinin güzelliği bugünlerde sosyetenin dilinden düşmüyor. Evden ayrıldığı için aylardır otelde kalan baba Kaya Ersu'nun da katıldığı nişan töreninin en çok konuşulanı, İrem Yargıcı'nın şirketi Ceremony Events'in evin bahçesine kurduğu çadır. Yargıcı ve ekibi; yaklaşık 250 davetliye evsahipliği yapan çadırın içine şömineden ağaçlara, kütüphaneden çerçeveli camlara kadar bir evde olabilecek ne varsa yerleştirmiş. Lara'nın teyzesi ve eniştesi Zeynep- Metin Fadıllıoğlu'nun sahibi olduğu Ulus 29'un yemeklerini hazırladığı nişan töreninde, Gizli Kalsın'daki ekip de canlı müzik yapmış. Lara'nın kuzenleri Selin Tara, Rıfat Özbek ve Caroline Koç'un da aralarında bulunduğu sosyetik isimler, canlı müzik eşliğinde sabah 05.00'e kadar kurtlarını dökmüş. Bu yaz nikah masasına oturmayı planlayan Cem ile Lara'nın nişan töreni, daha epey çeneleri yoracak gibi görünüyor!!!

ŞANSLI KUZENLER!

Nişan törenine katılanlar, Metin-Zeynep Fadıllıoğlu'nun kızları Selin Tara'nın bütün gece boyunca evlilik yolunda ilk adımı atan kuzeni Lara'nın yanından ayrılmadığını söyledi. Bu arada izdivaç konusunda kuzenlerin ne kadar şanslı oldukları da herkesin dilinde! Selin; Nisan 2010'da ENKA'nın kurucusu Şarık Tara'nın torunu Mehmet Tara ile hayatını birleştirmişti. Lara da, Maya Holding'in sahibi olan ve IKEA'yı Türkiye'ye getiren Nuri-Esra Özsüer çiftine gelin gidiyor. Bütün kız annelerinin kıskandığına emin olduğum kuzenlerin şansları, umarım hep daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA