Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğün kız evinde

2013 yazında flört etmeye başlayan Vakko'nun veliahdı Ediz Elhadef ile Pronovias'ın veliahdı Gabriella Palatchi, yarın evleniyor. Uzun bir süre nerede evleneceklerine karar veremeyen çift, sonunda Gabriella'nın ailesinin Barselona'ya 1.5 saat mesafedeki sayfiye evinin bahçesinde karar kılmış.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK 800 'DAN BAŞLIYOR!
Gabriella ile Ediz'in Barselona'daki düğününe, İstanbul'dan da yaklaşık 150 kişi gidiyor.Bu arada konuklarına uçak seferlerini ve dört farklı otelin fiyatlarını gösteren bir e-posta yollayan Ediz ile Gabriella'nın Barselona'daki mutluluğuna şahitlik etmek yaklaşık 800 Euro'dan başlıyor! Hoş, uçak ve konaklama konuklara ait ama; müstakbel çift tüm transferleri de dahil olmak üzere herkesi Barselona'da krallar ve kraliçeler gibi ağırlayacak. Bu akşam müstakbel çiftin aileleri, büyükler için mükellef bir yemek daveti veriyor. Müstakbel çift ise aynı akşam farklı bir mekanda genç arkadaşları için İspanyol partisi düzenliyor. Yarın Casa Palatchi'deki düğün için de otellerden otobüsler kalkacak. Dünyanın en ünlü gelinlik markasının sahibinin kızının düğününün ne kadar muhteşem olabileceğini tahmin edebilirsiniz herhalde...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA