Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çağdaş sanat tutkunlarının bayramı başladı

Çağdaş sanat tutkunlarının her yıl merakla beklediği, Türkiye'nin en önemli çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI), görkemli bir davetle kapılarını açtı. SABAH Gazetesi ve Daily Sabah'ın ana medya sponsoru olduğu ve bu yıl 11'inci kez düzenlenen fuarın açılış daveti; iş, cemiyet ve sanat dünyasının en seçkin isimlerini bir araya getirdi.

SANATÇILARLA TANIŞTILAR
11'inci yılında da Akbank'ın desteğiyle düzenlenen Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Contemporary Istanbul'un açılışına katılan ünlüler önce fuarı gezdi. 20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının bin 500'ü aşkın eserinin bulunduğu fuarı yaklaşık üç saat boyunca gezen davetliler, fuara katılan sanatçılarla tanışıp sohbet etme imkanı buldu. Bu arada birçok sanat eserinin de daha bu ön izleme davetinde satıldığını belirteyim.

KONU ÇAĞDAŞ SANATTI
Fuarın altını üstüne getiren çağdaş sanat tutkunu ünlüler, ardından Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer'in evsahipliğinde gerçekleşen açılış davetinde bir araya geldi. Fuara katılan galeri sahipleri, koleksiyoner ve sanatçıların da bulunduğu davette tabii sohbet konusu çağdaş sanattı.
Türkiye'de çağdaş sanatın ne kadar büyük ilgi gördüğünü gözler önüne seren, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Contemporary Istanbul, pazar akşamına kadar devam edecek; bilginize...

Eda Taşpınar, rasta saçlarıyla dikkat çekerken, eşinden boşanma arifesinde olan Demet Kutluay çok mutlu görünüyordu.
20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının 1500'ü aşkın eserini bulunduğu fuar, pazar gününe kadar gezilebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA