Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şarkılarla Çaba’ya destek

2004 yılında, ülkemizin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için sosyeteden bir grup yardımsever tarafından kurulan ve ünlü sanatçılarla gerçekleştirdiği yardım geceleriyle adını duyuran ÇABA Derneği, yine çok özel bir geceye imza attı. ÇABA Derneği bu kez, Zülfü Livaneli'nin 50'nci sanat yılı kutlamasına evsahipliği yaptı. Dernek yararına organize edilen gecede, Livaneli'nin şarkılarını ünlü şarkıcılar seslendirdi. 'Çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyen iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler, Zorlu PSM'deki geceye adeta akın etti. Geceye katılanlar, hem ÇABA Derneği'ne destek oldu, hem de müzik dolu keyifli bir gece geçirdi.

ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Cankurtaran'ın öncülüğünde gerçekleşen geceden elde edilen gelir; yeni ÇABA ÇAM'lar (Çok Amaçlı Erken Eğitim Merkezi) açmak için kullanılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA