Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Daha önce boşanıp tekrar evlenmişler

Çapkınlığı yüzünden ikinci kez dul kalacak!

Geçen ay Bodrum'daki teknesinde yeğeni olduğu iddia edilen sarışın bir güzelle öpüşürken yakalanan Murat Başoğlu'nun ihaneti, bu yaza damga vurmuştu. Şimdilerde herkes, Başoğlu'nun bu ihanetinin ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek Başoğlu'nun ne yapacağını merak ediyor. Şimdi sıkı durun; ünlü çiftle ilgili, bu ihaneti bile gölgede bırakacak bomba bir haberim var!
Meğer Hande Hanım, Murat Başoğlu'nu zaten daha önce boşamış!!!

ADLİ TATİLİN BİTMESİNİ BEKLİYOR

Evet, yanlış okumadınız... Bugüne kadar adı sürekli çapkınlıkla anılan ünlü sunucu Murat Başoğlu, bu çapkınlıklarının ceremesini iki yıl önce eşini kaybederek çekmiş.
Ünlü işadamı Ayhan Bermek'in kızı olan Hande Hanım, eşinin çapkınlıklarından illallah edip soluğu mahkemede almış. Hakim de çifti tek celsede boşamış. Ancak nasıl becerdi bilmiyorum; Murat Başoğlu, eşinin gönlünü almayı başarıp onu ikinci kez nikah masasına oturmaya ikna etmiş. Hande Hanım o dönem, büyük bir ihtimalle oğulları Can'ın yüzü suyu hürmetine boşandığı eşi ile tekrar barışıp evlendi. Ancak bin pişman olduğuna hiç şüphe yok.
Bu arada merak edenleri bilgilendireyim:
Yakın çevresinden öğrendiğime göre; daha önce de eşini boşayan Hande Hanım, yine boşanmak için adli tatilin bitmesini bekliyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA