Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

Ratatouille
Pixar yapımcılığını yaptığı animasyonlarda gerçekten kaliteli işlere imza atıyor. Ancak Ratatouille, bütün yapımlardan kendisini sıyırarak bir adım öne çıkmayı başarıyor. Bu animasyonun kahramanı bir fare.
Hem de çok güzel yemekler yapabilen ve aşçı olma hayalleri kuran bir fare. Şimdiden iğrendiğinizi görür gibiyim ama Pixar bu zıtlığı mükemmel bir şekilde işliyor. 'Herkes yemek yapabilir' mottosuna inanan 'Remy' adlı faremiz maceradan maceraya atılırken, siz de kendinizi hiç bir gariplik hissetmeden filmin içinde buluyorsunuz. Büyük bir riskin altından çok güzel bir şekilde kalkan Pixar bizleri yaratıcılıklarıyla şaşırtmaya devam ediyor ve biz de onlara filmin içinden bir replikle, bu tarz alışılmadık ve mükemmel yapımları sürdürmeleri için tam gaz destek veriyoruz:
Şaşırt beni!

Avatar: Son Hava Bükücü
Karakterleri ve konusuyla sizi sarıp sarmalayacak mükemmel bir çizgi dizi Avatar. Birçok dizide becerilemeyen senaryo bütünlüğünün yanı sıra, aksiyon sahnelerinin akıcılığı ile de göz dolduruyor. Konusu ise 4 temel ulusa dayanıyor. Bunlar ateş, su, hava ve toprak ulusları. Bu elementleri yönetebilme gücüne sahip uluslar barış içinde yaşarlarken, ateş ulusunun saldırganlaşmasıyla bütün dengeler bozuluyor. Bütün elementleri bükme gücüne sahip Avatar'ın ortadan kaybolmasıyla işler daha da kötüye gidiyor. Yüz yıl sonra bir buz kütlesinin içinden çıkan Avatar artık bambaşka bir dünyayla yüzleşmek zorundadır. Eğer dizi izlemeyi seven biriyseniz yine gözden kaçırmamanız gereken temel taşlardan biriyle karşı karşıyasınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA