Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

'Bizim Hikaye'ye görkemli tanıtım

1980 darbesinde haksızlığa uğrayan insanların öyküsünü anlatan 'Bizim Hikaye' filmi, dün Ortaköy Feriye'de tanıtıldı. 'Bizim Hikaye'; oyuncuların yanı sıra onlarca ünlü isim ve medya mensubunun katıldığı tanıtımda gövde gösterisi yaptı

Alaaddin Film'in yapımcılığını, Yasin Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği 'Bizim Hikaye' filminin basın tanıtımı, dün Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda gerçekleşti. Filmin başrol oyuncuları Cansel Elçin, Sera Tokdemir, Çiğdem Batur, Burcu Kıratlı, Haluk Piyes, Naz Elmas ve İbrahim Kendirci; toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altan Erkekli, Yavuz Bingöl, Mahir İpek, Fatma Toptaş, Murat Cemcir, Ertan Saban, Sarp Akkaya, Hande Doğandemir, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Rasim Öztekin gibi pek çok ünlü isim de tanıtımda film ekibini yalnız bırakmadı.


BİZİM HİKAYE FİLMİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN


'TÜM HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIN FİLMİ'
1980 darbesi dönemine odaklanan filmde; inancı ve fikirleri yüzünden haksızlığa uğramış insanların, geçmişten bugüne uzanan hüzünlü hikayesi ele alınıyor. Filmin öyküsü; Şükran Erdoğan, Hakan Kandal ve Fatih Hocaoğlu'na, senaryosu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yasin Uslu'ya ait. Filmde haksız yere hapse düşen babasını kurtarmak için mücadele eden avukat 'Ahmet'i canlandıran Haluk Piyes, şunları söyledi: "Yakın tarihimize yönelik güzel bir film yaptık. Didaktik olmadan çok güzel mesajlar veriyoruz. Bu sadece belli bir zihniyetin değil, haksızlığa uğrayan herkesin filmi. Babam jandarmaydı, onun anlattığı hikayeler beni çok etkiledi."

'BENJAMIN BUTTON GİBİ HİSSETTİM'
Filmde, Avukat Ahmet'in annesi 'Elçin'i canlandıran Sera Tokdemir ise özel bir maskeyle yaşlandırıldı. Güzel oyuncu, filmle ilgili şunları söyledi: "Gerçek bir hikayeyi anlatıyoruz. Bir aile dramı... İçinde aşk var ama sadece bir aşk ve dava hikayesi değil. Babasına duyduğu sevgi uğruna her şeyi göze alarak mücadele eden bir evladın hikayesini anlattık. Filmde yaşlı halimi görünce kendimi 'Benjamin Button' gibi hissettim." Film için tesettüre giren güzel oyuncu Çiğdem Batur ise "Farklı bir rol olduğu için bana cazip geldi. Ortadoğu ve Arap ülkelerinde çok hayranım olduğu için, kapalı olmam onların hoşuna gitti. Bu halimi sevdiler" diye konuştu. Samimi bir aile hikayesi anlattıklarını söyleyen Burcu Kıratlı, "Benim için de başörtüsü takmak ilginç bir deneyim oldu. İnsanlar bana çok yakıştırdı" dedi. Filmin 'baba'sı Cansel Elçin ise "Babaoğul ilişkisi üzerinden bir ailenin yıkılışını anlatan, duygusal yanı ağır basan bir film oldu. O dönem hapse girmiş birini canlandırmak etkileyiciydi" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA