Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yazlık gündem maddeleri

Bu yazın gündem maddelerine bir göz atmak ister misiniz? Bayram tatilinde en çok neleri konuşacağız, şöyle bir masaya yatıralım. İşte en pop mevzular...

PLAJ PİŞTİSİ
Cemiyet kadınlarının plaj kıyafetlerine bir göz attım da, hepsi Missoni'ye kurban gitmiş, yazık! Tamam trend dedik, bu yaz sahip olmanız gerekenler listesine ekleyin dedik ama bu kadarı da biraz abartı hanımlar! Fiyatları bin liradan başlayan bikini ve mayolar; çizgili, zigzag desenleri ve neon renkleri ile pek iddialı. Ancak yine de kadınların toplu pişti olduğu plajlarda, tıpatıp aynı bikiniler çok hoş görünmüyor. Hemen bir cemiyet dergisinin plaj fotoğraflarına bakın, dediğimi anlayacaksınız.

FARK BU!
Organikle kafayı bozan gençliğin yolu Bodrum'daki Hatice Teyze'den geçiyor. Hatta önümüzdeki günlerde doğum yapacak sosyetik bir arkadaşım, baby shower'da arkadaşlarına burada yetişen doğal ürünlerden oluşan küçük hediye paketleri hazırlıyormuş. Bodrum'daysanız eğer, sevdiklerinize keçi sütlü sabun, yeşil çaylı sabun, biraz da soya yağından yapılma mumlar hediye edebilirsiniz. Farkınız organik olsun!

ARKADAŞ-SEVGİLİ
Yazın en ideal ilişki trendi; 'önceden arkadaştık, şimdi sevgiliyiz' ilişkileri. Yeni birini tanımaya kimsenin vakti yok. O yüzden arkadaştan sevgili yapma durumları pek favori bu aralar. Ünlüler dünyasında da örnekleri yaşanıyor; beni bilene kalbimi vereyim, karşımdakini tanıma mesaisini es geçeyim diye düşünüyorlar. Arkadaşlarınıza bir göz atın; belli mi olur belki de en büyük aşkınız yanıbaşınızdadır.

EN AŞK DOLU ŞARKI
Kuşkusuz siz de Kenan Doğulu'nun bir reklam kampanyası için bestelediği 'Aşk ile Yap' şarkısını eleştiri bombardımanına tutuyorsunuzdur. Ama işler öyle değil. Ufak bir kalp çarpıntısı yaşıyorsanız, burnunuza aşk kokusu geliyorsa; bu şarkı sizin yazlık marşınız olacak. Ezbere söylüyorsunuz, durmadan başa sarıyorsunuz. Benim için de çok anlamlı bu şarkı, yüreğine sağlık Kenan. Hele ki 'Canına canan bulunca insan tamamdır' diyorsun ya, işte orada 'Neredesin canan?' diye yakarasım geliyor.

EN TATLI
Biliyorsunuz Akyaka, kite sörf'çülerin yeri olmaktan sıyrılıp tatilcilerin yeni kaçış noktası haline geliyor. Gerçi eğlence hayatı pek yok Akyaka'da; birkaç butik otel ve sörften ibaret ama olsun. Yeniliklerin kulağıma geldiği Akyaka'da gündüzler pek keyifli. Tatilini sporla birleştirmek isteyen, partileme kafası bizden uzak olsun diyenler için keyifli bir deneyim olabilir. Akyaka'nın en son yeniliği de Hande Subaşı ve eşi Can Tursan'ın açtığı Kosmic Waffle ve Pancake Evi. Sabahları pancake ile kahvaltı sunuyor, tüm gün Belçika usulü waffle'lar yapıyorlar. Bu tatlı çiftimizin mekanında gece yarısından sonra da mantı servis ediliyor. Kosmic'in ilk misafirlerinden biri de Yasemin- İzzet Özilhan çifti olmuş. Acaba diyorum bu yaz tatil için birkaç günlüğüne kaçsak da, önümüzdeki yaza Akyaka'da küçük bir dükkan mı açsak...

KARMAŞADAN UZAK
Türkbükü'ndeki otellerin sıra sıra dizilmiş plajlarından çok keyif aldığım söylenemez. Biraz uzakta olmak daha iyi geliyor bana. Geçtiğimiz günlerde Kuum Hotel'in tadını doyasıya çıkardım. Manzarası, konforu 10 numara, beş yıldız. Klasik Bodrum mimarisinden sıkılanlar için de oldukça ideal. Otelin kendine ait koyundaki localarda güneşlenebilir, fondaki müzikle akşamüstü partilerine hazırlanabilirsiniz. 'Ben partici değilim' diyorsanız; akşamları bu yaz hizmete giren Kuumsal Balık'ı deneyebilirsiniz. Mekanın işletmecisi Ersin Süzer'e de benden selam söyleyin.

'HAYALLER BODRUM HAYATLAR İSTANBUL' DİYENLERE TAVSİYELER

İstanbul'da deniz ve plaj keyfi yapmak isteyen Sedef Adası'na gidebilir. İster sevgilini kap git, istersen çoluk çocuğu; sana kalmış. Ne de olsa burnumuzun dibi.
Soho House'un terasında düzenlenen barbekü partileri pek havalı oluyor. Geçtiğimiz pazarın tadı damağımda kaldı. Siz de üye bir arkadaşınızın misafiri olarak gidebilirsiniz. Ya da şehrin diğer teras barlarında kokteyllerinizi yudumlayın püfür püfür.
Suma Beach Kilyos'ta bayram eğlencesi var. Yüzde 100 müzik isteyenler, sabaha kadar süren partilere katılabilir. Red Axes, Zozo ve Chloe gibi önemli müzik grupları ve müzsiyenler orada olacak. Bilet fiyatları 40 TL.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA