Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hafta en çok neler konuşuldu?

Haftadan arda kalanlar, gelecek programlar, bugün yapılması gerekenler neler; şöyle bir bakalım mı?
Gülben Ergen'in yeni albümündeki rock star tavrı ve stiline, Sıla'nın konser şıklığına ve cazibesine hayran kaldım! Gazetelerdeki en şık fotoğraflar onlara aitti. Değişime ayak uyduran bu iki kadına alkış!
Geçtiğimiz pazar Soho House'un arka bahçesindeki Cecconi's'te düzenlenen pazar brunch'ı Sunday Feast tüm hafta konuşuldu. 'Bugün ne yapsam?' diyene iyi bir alternatif.
Şimdi gözler İstanbul Moda Haftası'nda... 16 Ekim'de Raisa &Vanessa Sason kardeşlerin Beykoz Kundura Fabrikası'nda düzenleyeceği defile ve dev parti için şimdiden şehrin gezginleri ne giysek, nasıl gitsek, çok mu eğleneceğiz derdine düşmüş. Davet edilemeyenler de 'Nasıl gideriz bu partiye?' diye hayıflanmakta...
İzzet Çapa'nın Londra'daki mekan projesi, haftanın en merak edileni... Bu sefer nasıl bir çılgınlık yapıp bizi şaşırtacak? 'Yoksa İzzet, Londra'ya mı taşınıyor?' dedikodusu kulaktan kulağa yayılıyor. Detaylar yakında gündemimize düşer gıybet kuşları.
Sertab Erener ile gitarist eşi Emre Kula, ilk kez aynı sahnede buluşuyor. Çift, 13 Ekim Salı günü The Galliard'da olacak. Haftanın en merak edilen performansı da bu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA