Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En iyi oyuncu nurella, en iyi müzik adamı cem yılmaz

Yılın sonuna yaklaştıkça '2015'in en'leri' furyası son hız devam eder, ödülünü kucaklayanlar evinin yolunu tutarken; ben de eksik kalmayayım, kendi ödüllerimi dağıtayım istedim... Ne de olsa yılın ikonu, en iyi kadın popçusu, oyuncusu belirlendi. Hepsini tebrik ediyorum. İşte benim ödüllendirdiklerim, işte popüler mevzuların en'leri:
Yılın en çok konuşulan mekanı Tepebaşı Soho House oldu... Açıldığı günden beri mekanın ihtişamı ve lezzetleri değil, kimin üye olup kimin reddedildiği konuşuldu. 'Parası mühim değil, üye olayım yeter' düşüncesindeki İstanbul gezginleri, Türk usulü davranıp araya tanıdıklar soksalar da başarılı olamadılar. Yüksek mertebedeki tanıdıklar, komitedeki bilirkişilerin iktidarını yıkamadı. Sonuçta Soho House'a üye kabul edilen o kreatif bohem insanların arasında salınmak kolay olmadı.
Yılın müzik adamı ödülünü Cem Yılmaz'a veriyorum. Bu ödülün hakkını verdi mi, verdi. Geceleri ne zaman dışarıya çıksa Emirgan'daki Gizli Kalsın'da ya da Karaköy'ün Madeo'sunda hep sahnedeydi. Davulun başına geçip bagetleri eline alan Cem, profesyonel davulculara taş çıkarttı. Onu görenler, 'Bugün de sahneye çıkacak mısınız?' deyip köşeye sıkıştırdı. Gece dans etmek yerine sahnede performans sergilemeyi tercih etti.
Benim için yılın en iyi oyuncusu ne Serenay Sarıkaya, ne de Kenan İmirzalıoğlu. Tabii ki bu ödülü Nurella yani Nur Yerlitaş hak ediyor. 'İşte Benim Stilim' programı sayesinde bambaşka bir Nur ile tanıştık. Hepimizin en sevdiği TV karakteri oldu Nurella. Mimikleri ile sosyal medyada da fenomen olan ünlü modacı, dizilerin sevilen karakterlerini bile solladı geçti.
Yılın en kalorili mekanı ödülünü Emirgan'daki Gizli Kalsın kucaklıyor! Avuç içi kadar mekanda sabaha kadar omuz omuza dans edildi, şarkılar söylendi. Ama taş fırından çıkan Nutella'lı pizzalara dikkat edin gençler! Nefsine sahip çıkamayanlar, karbonhidrat patlaması yaşadı, bir dilim pizza için kapıştı! Siz kendinize hakim olun ve o pizzadan uzak durun; yoksa haftanız detoksla geçer!
Yılın en çok gezen adamı ödülü DJ Murat Tokuz'a gidiyor. Hangi mekana gitsek onunla karşılaşır, onun müziğini dinler olduk. Lucca'dan Sunset'e, Goya'dan Çeşme'deki Before Sunset'e kadar tüm popüler mekanların müzikleri ondan soruldu. Tükenmeyen enerjisi ile DJ kabininden selam çaktı. Sanki daha çok o eğleniyordu.
Yılın en çok diyet yapan ismi, yaşam koçu Şeyda Coşkun oldu. Kilo fazlası olan ünlü- ünsüz herkesle çalıştı, hamilelik döneminde bile durmadı. Bebek- Kuruçeşme hattında yaz kış yürüdü, beslenme sistemini bozmadı. O yüzden en light, en sağlıklı ödül onunkisi.

YILIN EN İYİ ARKADAŞI DERYA
Yılın en iyi arkadaşı ödülünü Derya Şensoy'a veriyorum. Onun ödülü biraz torpilli, neden mi? Kalbime en çok dokunan, yılmadan beni dinleyen, en sabırlı arkadaş o... Set aralarında bile ezberi köşeye bırakıp beni öncelikli kıldığın ve vaktini bana ayırdığın için kalpten torpillisin sen ve bu ödülü hak ediyorsun. 2015, dönemsel arkadaşlıkların zirve yaptığı bir yıldı. Fast food tadında arkadaşlıklara şahit oldum, tecrübe ettim. Bugün omuz omuza yürüyüp her sırrınızı, özelinizi paylaştığınız insanlar; sizi kendileri için yetersiz görmeye başladığında veya birkaç gömlek daha popüler birini bulduklarında, dümeni onlara kırıyorlar. Dönemsel olmadığın için, dört yıldır bir kere olsun birbirimizi kırmadığımız için sana teşekkür ediyorum Derya.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA