Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gündüz davetlerinde sağlıklı beslenme çılgınlığı!

Çaba Derneği'nin geleneksel kermes etkinliği, geçtiğimiz günlerde Four Seasons'ta gerçekleşti. Standlarda satışa sunulan tasarım ürünler bir kenara, açık havada kurulan standlarda daha farklı bir tablo vardı. Gördüm ki, hepimiz sağlıklı beslenme kutuları ve juice'larla kafayı bozmuşuz! Sihirli karışımlar ve kalorisi hesaplanmış yemekler, etraftaki sloganlı tabelalar ve standlardaki ürünlerin bir çoğu yeme-içme işlerinde geldiğimiz son noktayı gösteriyordu. Eskiden kermesler nasıldı? Bol kalorili dönerler, kebaplar, pizzalar ve sandviçler satılırdı etrafta. Anlaşılan sağlıklı beslenmeyle kafayı bozan sadece ben değilim!
Feryal Gülman'ın Le Petite Maison'da verdiği öğle yemeği, 'Ben yaparsam en iyisini yaparım' tadında bir gündüz davetiydi. Saysha Ten takıları ve Oye for Roman koleksiyonunun tanıtıldığı davette, mini bir defile düzenlendi. İstanbul cemiyetinin tüm kadınlarını bir araya getiren etkinlik, bugüne kadar katıldığım davetler arasında en zarif olanıydı belki de. Şık öğle yemeği mönüsü ve konukların bahar şıklığı, 'Feryal Hanım bizi evinde ağırlasa bu kadar olurdu' dedirtti herkese.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA