Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kötü imajı yıkmak mümkün mü?

New York sokaklarında dolaşırken billboard'larda Brad Pitt'in yeni filmi 'Müttefik'in afişleri dikkatimi çekiyor. Hemen aklıma Brad Pitt-Angelina Jolie ayrılığı geliyor. Sahi ünlü çiftin boşanmasında son durum neydi? Angelina, eski eşini ağır bir şekilde suçluyordu, hatta Pitt'le ilgili karalama kampanyaları bile başlamıştı.
Öte yandan; Jolie'nin, Pitt'le Jennifer Aniston'ın yuvasını yıkan kadın imajından sıyrılmak için, çocuk evlat edinen bir hayırsever imajına geçtiğini söyleyenler de var. Gerçekten de Jolie, kötü kadın imajını çoktan kırdı; artık o bir anne ve yardımsever. Elbette Angelina birçok hayır işi yaptı ama hakkında bilinen birçok şey de unutulmadı. Burada sağlam bir yanılgı var; iyilik de, kötülük de ayrı kefede tartılıyor. Ülkemizde de birçok ünlünün imaj tazeleme çabası, sadece geçici bir illüzyon yaratıyor; insanoğlu unutmuyor. Notunuz verilip üzeriniz çizildiyse, bu değişmiyor. Pitt-Jolie cephesinde de; sessizliğini ve ağır duruşunu koruyan, sahtelik yapmayan ve işine odaklanan Brad Pitt'in tavrına şapka çıkarıyorum. Ve 2 Aralık'ta vizyona girecek olan filmini iple çekiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA