Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘O geliyorsa, ben mekana gelmem’

KABUS GİBİ MÜŞTERİLER

Mekan işletmecilerinin en çok duyduğu tehdit içerikli cümlelerden biridir: "Ben ya da o kardeşim, tercihini yap." "Bu neyin kafası?" deyip sormadan edemiyorum. Seyahate çıkmadan önceki son gece mekancı birkaç arkadaşımla aramızda laflıyoruz. Rezervasyon yaparken onları zorlayan birkaç isimden bahsediyorlar. Mekana gitmeden önce arayıp "Bu akşam oraya kimler geliyor?" diye soruyormuş, özellikle de hasmı olduğu kişi oradaysa 'Nasıl onu alırsınız, almayacaksınız, yoksa gelmem' diye uyarıda bulunuyorlarmış.
"Sizin bu noktada çözümünüz ne?" diye sorduğumda; "Siz bilirsiniz" diyen de var, "Vallahi Mert'ciğim hesap konusunda hangisi daha bonkörse o kalır, bu da bizim için önemli bir kriter" diyen de. Bu rekabeti, bizim popçu kraliçelerimiz arasındaki düelloya benzettim. Mekancıların işi ne kadar zor be!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA