Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Eda’nın yeni durağı Kuzey Kutbu!

Ağustos'un son günleriyle birlikte, yaz boyu sosyal medyada motivasyonumuzu yükselten Eda Taşpınar karelerinin de sonuna geliyormuşuz gibi hissediyorum. Bu yazı da Mikonos'ta geçiren Eda'ya mesaj atıp "Şimdi nereye kuzum?" diye sordum. Acaba Eda'nın sonbahar planları ne? Eda'dan hemen cevap geldi: "Kuzey Kutbu'na gidiyorum! İki ay orada yaşayacağım." Bakalım -40 derecede hayat nasılmış, Eda'dan öğreneceğiz.
Onun özgür kız kafasını seviyorum. Gittiği mekanları, görülmemişi, denenmemişi sosyal medyada paylaşması ve bunu bir serüven haline getirmesi; kaşif ruhlu takipçilerine iyi geliyor. Eda, benim de sana birkaç tavsiyem var:
1- Bu deneyimlerini işe çevirmelisin. Bir Youtube projesi yap; seni destekleyecek çok marka olacaktır.
2- Keşif notlarını bir gazete köşesine taşı ya da kitap yaz, blog aç. Biz de günlük yaşamını takip edebilelim.
4- Senin keşif listene ayak uyduralım, hatta dahil olalım. Yazın Mikonos'un en cool noktalarını sayende keşfettim; kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm önerilerini dinledim. Bundan sonra ağız sulandıran karelerini görüp de orada olmak isteyenler için programlar hazırlayabilirsin. Biz de grup olarak toplanıp yanına gelebiliriz.
'Mert ben tatildeyim, neden bunu işe çevireyim?' diyebilirsin ama olsun çevir sen, çevir. Bak o zaman hayat daha da keyifli olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA