Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu sezon alınacaklar ve alınmayacaklar listesi

TREND IN

90'LARIN KOLYELERİ GERİ DÖNÜYOR
"80'ler mi, 90'lar mı?" diye sorsanız; "70'ler" derim. Ama 90'ların kolyelerini de severim. Tekrar trendler arasına girmeyi başaran tasma kolyelerle yeni sezona selam veriyor; gençlik, hatta çocukluk yıllarımıza geri dönüyoruz.

NASIL KULLANILIR?
Özellikle yazlık elbiselerle kombine ettiğinizde kendisini göstereceği kesin! Bu kolyeler; basic tişörtünüz veya askılı bluzunuzu tamamlayan iyi bir aksesuvar olacak. Ayrıca maskülen tavırlı parçalarla, gömleklerin ve ceketlerin altında çok hoş duracak.

KONUŞAN TİŞÖRTLERLE STİLİNİ Zİ FARKLILAŞTIRIN

Sloganlı tişörtlerin enerjik ve genç bir stil olduğu gerçeğiyle birlikte gençliğin yaşla orantılı olmadığını da inkar etmiyoruz. Yaşımız kaç olursa olsun, bu sezon sloganlı tişörtlerden nasibimizi alıyoruz. Ancak sloganınızın ne türden olduğuna dikkat edin ki, imajınız zedelenmesin. (Tişört: Bershka /25.95 lira)

NASIL GİYİLİR?
İster jean, ister keten pantolonunuzla; sloganlı tişörtlerinizi istediğiniz parçayla kombine edebilirsiniz. Kalem ya da tütü etek, hatta pantolon ve ceketinizi bile bu tişörtlerle tamamlayarak stilinizi farklılaştırabilirsiniz.

BU SEZON ELLER BOŞTA

Sırt çantaları; tüm rahatlığı ve şık görünümüyle sırtımızda... İster pantolon ve ceketle kombinleyin, isterseniz yırtık jean'le. (Çanta: Mudo/ 179 lira)

TREND OUT

ARTIK TAYTLARA VE OPAK ÇORAPLARA ELVEDA DEYİN!
Opak çoraplar trend out listemizde. Bu sezon moda döngüsü içinde, süper ince çoraplarla karşılaşıyoruz. Siyah olması ise çok makbul!
Tayt en rahat günlük parçalardan ancak "Ben sıkı bir trend takipçisiyim" diyorsanız, geçtiğimiz sezon son nefeslerini alan o süper taytınıza veda etmenizi öneririm.
Hâlâ dirsekte çanta taşımıyorsunuz, değil mi? Görüntünüzle siz, 'trend out' listemizdesiniz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA