Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Plaj partisine en çok retro mayo yakışır

TREND IN

Yaz demek, renk ve eğlence demek. Yazın en eğlenceli aktivitesi ise plaj partileri... Plaj partilerinin vazgeçilmezi de renkli stilleriyle ön plana çıkan kadınlar... Renkleri birbirine karıştırmaktan korkmayan cesur kadınlar, bu yaz plaj partilerine damga vuruyor. 'Ben de o kadınlardan olmalıyım' diyorsanız, önerilerime mutlaka göz atın. Bu sezonun modelleri arasından en çok beğendiğim üç mayoyu sizinle paylaşmak istiyorum. Neden bikini değil? Çünkü bikiniler, çoktaan eskidi! En azından klasik bikinilerden artık sıkıldık diyebiliriz. Gelelim en iyi üçe: 1- Tropik stili yansıtan büyük yaprak desenli mayo, kesimiyle 60'lar dönemini anımsatıyor. Mara Hoffman tasarımı retro tarzı bir mayo ile plaj partisinin en dikkat çekici ve stil sahibi kadını olabilirsiniz. 2- Dolce& Gabbana'nın klasik kesimli, renkli ve sanat eseri havasındaki mayosu, sanatsever kadınlara hitap ediyor. Tablo görünümlü mayolar; canlı renklerde fırça darbeleri, temalı plaj kıyafetleri çok trend. D&G'nın da tablo gibi görünen mayosuna ba-yıl-dım! Birçok markada benzer tasarımlara rastlayabileceğinizi de belirteyim. 3- Kesik yani 'cut out' tasarımlar, dış ve iç giyimde çok popüler. Bu modaya plaj kıyafetlerinde rastlamamak saçma olurdu. Kesik tasarımlar, aslında en çok mayokinilere yakışıyor. Agent Provocateur koleksiyonunda yer alan bu mayokiniye benzer tasarımlarla, kadınlar hem çok seksi, hem de enerjik görünüyor.

PLAJ ELBİSESİ SEÇİMİ


Mayo ve bikininizin üzerine yüksek belli bir şort giyerek de trendi yakalayabilirsiniz. Ayrıca Şile bezi gömlekler ve plaj elbiseleri de sıcak havalarda hayat kurtarıyor. Neon tonlar ise plaja çok yakışıyor. Plaj kıyafetlerinizi, çanta, ayakkabı ve aksesuvarlarınızı neon tonlardan seçerseniz, partinin en dikkat çekici kadını olacağınız kesin. Ancak burada dikkat etmeniz gereken; neon renkleri tek bir parçada kullanmanız gerektiği. Unutmadan; plajlarda aynalı gözlük kardeşliği de devam ediyor.

TAYLOR SWİFT

Stil Zoom

Çizgiler; geçtiğimiz sezon olduğu gibi, önümüzdeki birkaç yıl daha trend olmaya devam edecek. Aslında çizgiler trend olmaktan öte bir stil ögesi. Şıklığı en pratik yolla yakalamak ve ortamın en havalı kadını olmak isteyenler, çizgilerden yardım alabilir. Renk seçiminde ise siyah-beyaz çizgileri tercih edebilir ve bu ikiliye tezat renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Taylor Swift'in beyaz teni üzerine giydiği çizgili, retro bikini büyük beğeni toplamıştı. Siz de bulunduğunuz ortamda tüm bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız; çizginizi bozmayın ve bronzlaşmaya yanaşmayın derim! Swift'in bikinisinin nereden alındığına ve fiyatına gelecek olursak; Topshop, 99 TL.

TREND OUT

Partinin en dikkat çekici kadını olmak için biraz da sosyalleşmek gerekiyor. Tabii kastettiğim, e-sosyallik değil. Sosyal medyadan biraz uzak kalın. E-sosyal olurken, asosyal olduğunuzun farkına varın. Takipleri ve paylaşımları erteleyin. Etrafınızdaki güzelliklere yoğunlaşın. Fark edin, fark edilin. Denizin, kumun, güneşin tadını çıkarın. Bol bol gülün, müziği hissedin ve tabii içinizden geldiği gibi dans edin! Ortamın en parlak deniz yıldızı siz olun. Tabii ki klasik bikinilerden uzak durun, trend out olmayın!

TAZE TAZE


Christian Louboutin, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü oje koleksiyonundan sonra, bu yıl da 38 renkten oluşan rujları ve makyaj serisiyle güzellik dünyasına yeni bir heyecan katmış. Seri hazırlanırken; Mısır Kraliçesi Nefertiti ve art deco akımından ilham alınmış. Özellikle rujların altın rengi ve siyah kaplamalı kutuları çok şık. Fiyatı 90 dolar.

MUHTEŞEM SAÇLAR

Bergüzar Korel, Pantene'in yeni ürün serisinde de markanın güzellik elçisi olmaya devam ediyor. Bence Korel, muhteşem saçlarıyla bir şampuan markasının vazgeçilmezi olmayı hakediyor.
Koton'un 2015-16 sonbahar/ kış koleksiyonunu inceledim. Glamorous Bohemia isimli koleksiyonda, feminen ve maskülen detaylar bir arada kullanılmış. Askeri temalı tasarımlar ise tam sevdiğim gibi... Çocuklar için de çok cici ve zengin bir koleksiyon hazırlamışlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA