Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Modada taşra etkisi

Geometrik ya da floral... Tercihiniz nasıl olursa olsun, bu sezon desenlerin yoğunluğundan, renklerin karmaşasından korkmayın.
Desenlerin desenleri, renklerin renkleri çektiği yepyeni bir döneme girerken; biraz Fransız, biraz da taşralı kız edasıyla, iş ya da sosyal yaşamınızın trendy kişisi olacaksınız.
Bohem tarzınız ve sanat eseri havasındaki parçalarınızla bir adım daha önde olacağınızı net söyleyebilirim.
İşte size, bu stille ilgili alışveriş tüyoları...
dekolte yok
Hanım hanımcık stilinizde, dekolteye yer yok. Belki yalnızca sırt, göğüs veya bacak dekoltesi tercih edilebilir. Yani dekolte yalnızca bir yerde olmalı. Tabii size önerim; şıklığın içinde gizem barındıran bu stilin hakkını ancak teninizin görünmediği tasarımları tercih ederek verebilirsiniz.
Gizemin baştan çıkarıcı çekiciliğini inkar eden var mı? İlk bakışta biraz Monet, biraz da Gustav Klimt eserlerini andıran Koton marka elbise, bu stile dair iyi bir seçenek olabilir. Benzer havadaki tasarımlar birçok markada bulunduğu gibi, istediğiniz bütçeye uygun parçalar da sizi bekliyor.

DİZ BOYU DESEN
'Ankle' olarak adlandırılan, midi boy bot ya da dizi aşan çizmeler, bu seneye damgasını vuruyor. Özellikle de iki trendi bir arada barındıran tasarımlardan tercih ederseniz; sizden daha trendy görünen olmaz.
Tabii aynı zamanda şık görünmek de istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken şey; birden fazla desenli parçayı bir araya getirmemek olmalı.

TEK PARÇA

'Bu trendi çok sevdim ve tüm sezon boyunca kombinlerimde kullanmak istiyorum, ancak yalnızca bir parçaya yatırım yapabilirim' diyorsanız; ceket, yelek ya da manto gibi parçalar sizin için en pratik ve akıllıca çözüm olacaktır.
Aynı elbiseyi haftanın üç günü giymeyi tercih etmeyebilirsiniz.
Ancak desenli ceketinizi kadife, jean, deri gibi birçok materyaldeki parçalarla tamamlayabilir, dilerseniz yedi gün boyunca kullanabilirsiniz. Tabii aynı mantıkla; bir çanta da doğru yatırım olabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA