Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Çocuk modasında bayram havası

23 Nisan haftasında yılın çocuk modasına göz atmadan geçilmez. Bu sezon zıt renkler ve karmaşık desenli parçalar bir arada kullanılırken, özellikle büyük çiçek desenleri çok moda. 'Zıt parçalar nasıl kombinlenebilir ki?' diye endişe etmeyin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, bırakın minikler kendi seçtikleri kıyafetleri giysin ve bu özel günün tadını çıkarsın. Ben de tam bir bayram havası yaşatacak çocuk modası trendlerini sizinle paylaşayım:

BEĞENMELERİ GARANTİ:
Çizgi film ve masal karakterlerini taşıyan kıyafetler, artık birçok markada ulaşılabilir fiyatlara bulunabiliyor. 'Star Wars'un ardından 'Batman v Superman'e özel tasarımlar da miniklerin büyük ilgisini çekiyor. Kıyafet ve aksesuvarlarda, çocukların çok hoşuna gidecek karakterlerin tümünü bulabilirsiniz.

BAHAR HAVASI ÇARPAR:
Havalar ısındıkça çocuklar, üzerlerindeki fazlalıkları çıkarmak isteyecek ama anneler bu duruma müdahale edecek, malum... Bahar havası çarpar, çocuklarınızın üşütmemesi için bomber ceketler ve etnik desenli hırkaları yanınızdan ayırmayın diyorum. Üstelik bu parçalar, sezonun trendleri arasında.

PARKA GİDELİM!:
Çocukların en sevdiği oyun alanı, parklardır şüphesiz... Parka giderken çocuğunuza giydireceğiniz kıyafetlere dikkat edin; hem rahat oynamasını sağlayacak, hem de yaralanmasını önleyecek parçalar seçin. Kızınıza, eteğinin altına tayt giydirebilir veya renkli bir jean tercih edebilirsiniz. Böylece düşerse, bacaklarının yaralanmasını önleyebilirsiniz. Boyfriend modeli denilen bol kesimli yırtık jeanler çok ideal.

PÜSKÜLLÜ KIZLAR:
Bot ve çizmelerin rafa kalktığı bahar aylarında, sandaletlere yönelmek için henüz erken. Bu dönemde Oxford ayakkabılar, çocuğunuz için uygun bir seçim olabilir. Bu ayakkabıları şoset çoraplarla kombinleyebilirsiniz. Püsküller, ayakkabılarda da çok popüler. İlkbahar/ yaz sezonu için püsküllü bir sandalet, çok trendy bir seçim olabilir. Minik kızınızın bayılacağına eminim!

HER EVE BİR TÜTÜ:
Tütüler, günü kurtaran parçalar arasında başı çekiyor. Gündüz sade bir tişörtle, gece ise şık bir bluzla tamamlayarak çocuğunuzun her ortama ayak uydurmasını sağlayabilirsiniz. Bu nedenle 'Her eve bir tütü lazım' diyor, renk ve boy seçimini minik kızınıza bırakıyorum.

STİL ZOOM

North West
Kim Kardashian ile Kanye West'in ilk çocukları North'u, kış aylarında siyah ve leopar desenli kombinlerle gördük. Sevimli North'un giyim tarzında, annesinin tercihlerinin ağır bastığı ortada. Yoksa minik bir kız çocuğu, baştan ayağa fosforlu pembeler, fıstık yeşilleri ve turuncular giymek isteyecektir. North'un geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan stili ise bembeyaz parçalardan oluşuyordu. Çok trendy görünen minik North, blazer ceketini tamamladığı tütüsüyle hem şık, hem de mevsime uygun bir görüntü çiziyor. Tütü eteği sevmeyen bir çocuk tanımadığımı belirtiyor, North'un yaz aylarındaki tercihlerini de yakından takip edeceğimi bildiriyorum.

TAZE TAZE
Blake Lively ve Eva Mendes, ikinci çocuklarına hamile olduklarını açıkladı. Blake'in hamile stilini çok sevmiştik. Bakalım bu kez neler giyecek... Büyük bir zevkle takipteyim!
Başarılı model ve oyuncu Cara Delevingne, İngiliz kozmetik markası Rimmel'in yeni güzellik elçisi oldu.
Daha önce hazırladığı koleksiyonlarla tasarımcılığa ısınan Rihanna, şimdi kendi makyaj markasını çıkarma hazırlığında...
Victoria's Secret'ın 2016 bikinimayo koleksiyonunu inceleyin. Ben çok beğendim.
Miranda Kerr'in 1983 yılında bugün doğduğunu biliyor muydunuz? Yani o bir Koç burcu. İyi ki doğmuş Miranda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA