Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Baştan ayağa süet

Bu sezon deri ceketlerinizi, önümüzdeki yıllarda tekrar değerlendirmek üzere gardırobunuzun görünmeyen bölümünde muhafaza etmeli ve artık süet parçaları ön plana çıkarmalısınız. Derilerin yerini alan süetler, görünümünüze naif ve bir o kadar da şık bir hava veriyor. Süet kombinlerinizde dikkat etmeniz gerekenler şunlar:
Birkaç parça süeti bir arada kullanmaktan çekinmemeli ancak aynı tonlarda olanları tercih etmelisiniz. Bu tek düze görünüm sıkıcı görünmenizin aksine stilinizi daha da şıklaştıracak, zarif görünmenizi sağlayacak.
Mini boy süet materyalli şort ve eteklerin yanı sıra, kloş kesimli, hatta pilili diz altı boydaki süet etekler de tercihleriniz arasında olabilir. Ayrıca, İspanyol paçalı ya da boru paçalı, ince süet dokulu pantolonlarla havanızı güçlendirebilirsiniz.
Ceket konusunda ise maskülen kesimlilerle cool, bele oturan ve kemeri olanlarla feminen görüneceksiniz. Dik yaka ya da bornoz havasındaki modellerle ise çok şık olacaksınız.
Özellikle kahve tonlarına yakışan süet; nefti yeşil, bordo ve lacivertle de inanılmaz şık duruyor. Ancak dediğim gibi; birden çok süet parçayı bir arada kullanacaksanız, aynı tonda olmalarına özen gösterin.
Süet en çok sırt çantalarına yakışıyor.
Ancak uzun askılı omuz çantaları da alternatifler arasında. Peki süet bir cluch mı; neden olmasın? Şıklığınızı destekleyecek süet bir clutch çok düşünmeden tercih edilebilir. Peki ya büzgülü çantalar? Bence bu çantalarla da oldukça trendy görünebilirsiniz.
Ayakkabıda ise süet sitilettolarla asil ve şık görüneceksiniz. Militer botlarla trendy ve havalı, ankle botlarla cool, diz üstü çizmelerle romantik görünümünüzü başka bir boyuta taşıyarak seksapalitenizle yıldız gibi parlayacaksınız.
Süet, aksesuvar konusunda da sınır tanımıyor. Süet choker'lar, bileklikler, küpeler ve ince dokusuyla şallarda da karşımıza çıkıyor.
Yani bu sezon süet her yerde.
Bu nedenle en azından bir süet parça mutlaka gardırobunuzda bulunsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA