Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hafta sonu yapılacak 7 şey

1. Lady Gaga'nın et elbisesine karşılık yeni albümüm için bizim Şen Kasap'la anlaşılıp etten elbise yaptırılacak. Yok! Et taklide girer, iyisi mi tavuk budundan yaptıralım.
2. Yine eleştiri ve yine maalesef tahammülsüz insan Mehmet Aslantuğ huzurlarımızdayken, Aslantuğ'un yeni filmine gidilecek.
Gidenlerin yorumlarına bakarsak, sonuna kadar tahammül edilebilirse dönüşte yazı yazılıp hadiseden geri kalınmayacak.

EBRU ŞALLI'YA PLAKET
3. Şu insanı çileden çıkaran toplu mesajlar var ya... İşte onların Ekim versiyonu cebime düştü: 'Bu Ekim çok özelmiş çünkü 5 Cuma, 5 Cumartesi ve Pazar varmış ve hepsi bir anda 823 yılda bir olurmuş ve her biri para torbaları anlamına geliyormuş. Bu mesajı 8 iyi insana yollarsan, 4 günde para geliyormuş.
Durduran yandı bilesiniz.' Mesaj bu! Ve maalesef bir sürü arkadaşımın aklına gelen ilk sekiz iyi insandan biri de benim... (İyi değilim ben, cadıyım, hâlâ anlamadınız mı?) Ama ben ne yapıyorum? Mesajları geldiği gibi siliyorum yani olayı kendimde durduruyorum.
O zaman ne olacak? Yazarınız bu hafta sonu yanacak. Yana yana kavrulduk zaten değil mi canım...
4. Ebru Şallı'ya plaket verilmesi için önayak olunacak. Kadın nasıl bir mücadele veriyor, canını dişine takıyor, gururla verdiği kiloları anlatıp duruyor. Hepimize yazık valla, hani emeğe saygı. Biraz ödül, biraz alkış, biraz takdir canım.
5. Medyaya "Ayrıldık ama o benim hâlâ dostum' açıklamalarını yapan kadınlara bir kova buzlu su gönderilecek. Hani kendilerine gelsinler hesabı...
Görürüm ben seni iki ay sonra, adamın hayatına bir kadın girsin, bakalım dostluk kalıyor mu? Ya da istersen birbirinize yeni aşklarınızı anlatmaya başlayın, acaba neler olacak? Hani dostsunuz ya....

ALTIN PORTAKAL SEVİNCİ
6. 'Nişantaşı'nın Kokan Çöpleri' adında bir şarkı yazılıp Şişli Belediyesi'ne hediye edilecek.
Her gece aynı koku, her gece aynı pis görüntüler...
7. Bu sene Altın Portakal'a gitmemenin gizli sevinci yaşanacak, arkadaşlarla portakallı kek eşliğinde bu başarı kutlanacak.
Son yılların en sönük, en tatsız, en 'kusturica' Altın Portakal'ına imza attıkları için yetkililer tebrik edilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA