Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu kızı o aileden alın!

17 YAŞINDA genç kız A.S., Facebook'tan erkek arkadaşıyla mesajlaşırken üvey babası Cihat K. görüyor ve mutfaktan aldığı bıçağı kızının kalbine saplıyor. Kız yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor.
Eeee namus meselesi... Öl pis kız; geber, cezanı çek!
Polis babayı gözaltına alıyor ve ne oluyor? Anne Şaziye K., kocasından şikayetçi olmuyor; utanmasa sırtını sıvazlayıp 'Helal benim aslan kocama. Tabii bıçaklayacak az bile; ne demek Facebook'tan yazışmak' diyecek.
Bu kadın da anne sayılıyor.
Peki sonra ortaya ne çıkıyor? Namus bekçisi babanın Facebook hesabı meğer 'kamu ahlakı açısından uygunsuz içerik paylaştığı için' kapatılmış.

KİMSENİN MALI DEĞİL
Ahlaksızın daniskası baba, kalkmış ahlak dersi veriyor yani. Vah vah vah!
Baba, ifadesi alınıp serbest bırakılıyor. Kızın durumu belirsiz.
İyileşse bile döneceği yer o ev yani. O baba, o anne... Bu kız bundan sonra adam olur mu, düzelir mi, ruh hali kendine gelir mi, geleceğe ışıl ışıl bakabilir mi? İmkansız tabii.
Henüz 17 yaşında, reşit olmayan A.S. acilen korumaya alınmalı ve o aileden uzaklaştırılmalı. Başka çaresi yok.
Böyle kaç genç kız var, hiç olmazsa biri örnek olmalı, düzenin değişmesine sebep olmalı. Biri bu kötü kalpli insanları eyleme geçmeye korkutmalı. Böylelerine çok ağır cezalar verilmeli. Çocuğun bile olsa kimse kimsenin malı değil, kimsenin canı kimsenin ellerinde değil. Olmamalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA