Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Eehh işte: 'Karanlık Yerler'

Geçen gün havadan bunalıp Kanyon sinemalarına attım kendimi. Yaz sıcağında yapmayı sevdiğim şeylerden biri. Serin salon, güzel film ve patlamış mısır.
Tek başıma ve düşünceli olunca da canım kadın filmi izlemek istedi tabii. Baktım, geçen kışın kızlar arasında efsane filmi 'Gone Girl'ün yazarının yeni gerilimi 'Karanlık Yerler' var, hem de başrolde izlemeye doyamadığım Charlize Theron.
'Entourage'ı izleyip eğlenme hakkımı sonraya saklayıp 'Karanlık Yerler'e girdim. Kabaca olay; annesi ve iki kız kardeşi katledilen, abisi hapsi boylayan 'Libby Day'in (Charlize T.) yıllar sonra gerçeği bulma yolculuğu.
Charlize Theron yine müthiş, yine kirli ve çok güzel, yine nefis oynuyor da 'Gone Girl'ün sürprizli senaryosundan, yüksek tansiyonundan gazı alıp sinemaya girince seyircinin iştahı kursağında kalıyor.
Öyle; gidin, ille de sinemada izleyin diyebileceğim bir film değil. Daha sonra DVD'den de bağlanabilirsiniz yani.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA