Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tam da şu an Göksel zamanı

İki ay önce Antalya'ya giderken, uçakta romantik şarkıların kadını Göksel'le karşılaştım. Bayılıyorum onun baygın bakan gözlerine, sahici sözlerine, aşkı da, kaybı da gümbür gümbür yaşayan müziğine... Tam da bütün kış Göksel'e bağlamıştım. Yanına sokulup dedim ki, "Göksel, sensiz ayrılık çekilmiyor." Şaşırıp gülmeye başladı tabii...
Gaza geldim, devam edip kıza kendi şarkılarını sıralıyorum, sanki bilmiyormuş gibi... 'Yalnız Kuş', 'Acıyor', 'Sen Orada Yoksun', 'Uzaktan', 'Günün Birinde', 'Depresyondayım'... Ah hele Sezen Aksu'nun 'Kurşuni Renkler'ini söyleyişi... Az daha devam etsem 'Ailece beğenerek izliyoruz' da diyeceğim yani.
Göksel, o kocaman gözlerini gözlerime dikerek "Sen asıl şimdi bekle, yeni albümüm geliyor" deyince, yolunu gözlemeye başlamıştım. Kim bilir yine neler neler anlatacaktı bize...
Geçen gün kızlar WhatsApp grubumuza, grubun radyocusu Yasemin Şefik atıverdi Göksel'in yeni şarkısını.
Şarkının adı: 'Tam da Şu An'.
'Hep bi' şey eksik, her şey yarım. Bu mudur hayatım?
Dolmuyor boşluğu kalbim yarım, dilimde dolanmış hevesler yarım
Keşke şu an yanımda olsan, işte tam da tam da şu an
Keşke şu an aklıma düşsen, işte tam da tam da şu an.'
Hemen Youtube'dan klibini açtım... Klip, makyaj masasına oturmuş Göksel'in içinden bir Göksel'in çıkıp gitmesiyle başlıyor. Ne yalan söyleyeyim, ilk anda Göksel'i Deniz Akkaya zannettim. Saçının yandan ayrılışı, bakışları bana onu anımsattı.
Sonra uzun deri eldivenleri, beyaz straplez elbisesi ile mikrofonun başına geçiyor. Ardından Bollywood misali pembe kostümüyle danslar ediyor.
'Keşke şu an yanımda olsan, işte tam da, tam da şu an...'
Yeni albümünden çıkan ilk teklisi bu... Bu kez yine aşkına, özlemine rağmen kendinden emin, durumla, hayatla ve yalnızlığıyla barışık bir Göksel göreceğiz gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA